Môj grafický návrh pre bazár

Chcela by som Vám predstaviť môj grafický návrh pre bazár. Návrh obsahuje 3 podstránky bazáru a to – domovská stránka, najnovšie inzeráty a formulár na pridanie nového inzerátu.

Domovská stránka

Na domovskej stránke môžete vidieť že bazár sa zameriava na viac kategórií a to : autá, oblečenie, nábytok, elektronika, šport, hudba, zvieratá a iné.

V hlavičke vidíme logo, ktoré sa nachádza v ľavom hornom rohu. V pravom hornom rohu zas môžeme vidieť odkazy na pridanie inzerátu a prihlásenie. Taktiež sa tu nachádza vyhľadávacie okienko, pre uľahčenie nájdenia hľadaného produktu.

V strede domovskej stránky sa nachádzajú odkazy na jednotlivé kategórie inzerátov. Vpravo pod kategóriami vidíme ďalší odkaz a to na Najnovšie pridané inzeráty.

Pridanie inzerátu

Ďalší obrázok predstavuje grafický návrh formuláru na pridanie nového inzerátu.

V hlavičke opäť vidíme logo, odkazy a vyhľadávanie.

Používateľ stránky si vyberie jednu z kategórií do ktorej chce inzerát zaradiť a pokračuje vo vyplňovaní nadpisu či názvu produktu, popis produktu a cenu. Taktiež si musí vybrať či spomínaný predmet chce predať, kúpiť alebo darovať. Vpravo užívateľ vyplní svoje kontaktné údaje.

Zoznam inzerátov

Posledný návrh je zameraný na naposledy pridané inzeráty.

Hlavička a pätička sú opäť nezmenené.

V strede užívateľ môže nájsť zoznam naposledy pridaných inzerátov, čo vlastne sú odkazy na jednotlivé inzeráty. V zozname môže vidieť názov produktu, krátky popis a obrázok. Síce to v návrhu nie je, chcela by som do toho zoznamu tiež vložiť cenu a okres, nech užívateľ zbytočne nerozklikáva odkaz.

Celý graficky návrh bol vytvorený v programe Adobe Photoshop.
Chcela by som ešte do pätičky pridať odkazy na užitočné dokumenty (napr. GDPR), ktoré v tomto návrhu chýbajú.


Pevne dúfam že sa Vám môj návrh páčil a poteším sa ak by ste mi napísali čo si o návrhu myslíte a čo by sa možno malo upraviť či doplniť.

Ďakujem za prečítanie.

3 Replies to “Môj grafický návrh pre bazár”

  1. Dobrý nápad s tým, že človek môže predať, kúpiť, ale aj darovať. Ak sa nemýlim, logo tvojho bazáru si si sama spravila a vypadá skvele. Vidno, že práca vo photoshope ti nerobí problém.

    Liked by 1 person

  2. Pekný návrh, aj prezentované logo je celkom pekné, možno by som bazár nazval “CLOUD Bazár” na základe toho obláčika 🙂
    Taktiež oceňujem použitie Photoshopu pre vlastný návrh a aj farebná kombinácia sa zdá veľmi vydarená. Uvidíme, či konečná verzia bude podobná.

    Liked by 1 person

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname