Záverečný projekt – reštaurácia

Téma môjho záverečného projektu je web stránka pre reštauráciu. Vybrala som si konkrétnu reštauráciu Escobar Burger.

Hlavná stránka obsahuje logo s názov reštaurácie, pod ktorým môžeme vidieť hlavné menu, ktorým sa môžeme dostať na podstránky – Denné menu, Jedálny lístok a Nápojový lístok. Pod hlavným menu sa nachádza carousel v ktorom sa menia obrázky interiéru reštaurácie. V pätičke stránky sa nachádzajú linky na podstránky – Kontakt, Recenzie, Login a taktiež odkazy na Facebook a Instagram reštaurácie.

Na podstránkach denné menu, jedálny lístok a nápojový lístok nájdeme aktuálnu ponuku jedál a nápojov aj s cenami. Hlavička s pätičkou sa nemenia, jediné čo sa zmenilo oproti hlavnej stránke je hlavné menu.

Podstránka kontakt obsahuje kontaktné údaje, adresu a taktiež otváracie hodiny reštaurácie.

Na podstránke recenzie môžeme vidieť recenzie od zákazníkov, taktiež môžeme napísať vlastnú recenziu a ohodnotiť reštauráciu.

Posledná podstránka Login slúži na administrátorské prihlásenie.

Dúfam že sa Vám moja stránka bude páčiť a uvítam rady a tipy na zdokonalenie stránky. Stránku si môžete pozrieť na: https://escobarburgers.azurewebsites.net/index.php?link=home.php

2 Replies to “Záverečný projekt – reštaurácia”

  1. Zaujímavý projekt, ešte dopracovať rozhranie pre administrátora a majiteľom reštaurácie sa to určite bude páčiť. Páči sa mi aj vhodne použitý minimalistický dizajn. Verím, že ďalšie projekty budú ešte lepšie … 🙂

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname